24.10.2016

Diana má dárkové poukazy i speciální balíčky

Nevíte, čím obdarovat své blízké? Chcete jim dát dárek, který je potěší, je zdravý a lahodný? Diana má pro vás dva skvělé tipy nejen na Vánoce! Jedním je dárkový poukaz a druhým balíček výrobků, poskládaný podle vašeho výběru.

Dárkový poukaz Diana Fish

Na všech kamenných prodejnách je k dostání dárkový pokaz v hodnotě 200 Kč, který má platnost až do konce roku 2017. Darujte na Vánoce i během roku milou pozornost, kterou ocení nejeden gurmán! A jestli to máte do kamenných prodejen daleko? Neváhejte nás kontaktovat a poukaz si objednat!

Poukaz můžete využít i na nákup zlevněného zboží či výrobků v akci. Dárkový poukaz nelze směnit za hotovost.

dárkový poukaz

Dárkový balíček podle vašeho gusta

Pokud raději darujete velké dárky, rádi vám na prodejnách Diana Fish připravíme balíček podle vašeho přání. Diana má mnoho výrobků, které jsou trvanlivé, jako jsou například různé druhy koření či nakládané rybí speciality, sýry či olivy připravené podle vlastní receptury. V případě, že chcete darovat například balíček z uzených ryb, rádi vám ho připravíme těsně před Vánocemi.

Balíček lahůdek je dárkově zabalený, proto s přípravou dárku už nebudete mít řádné starosti. A abyste v předvánočním shonu nemuseli čekat ve frontě, objednejte si ho již nyní!

Pro rodinu, přátele i zaměstnance

Dárkové poukazy i speciálně připravené balíčky potěší nejen vaši rodinu či přátele, ale stanou se také milou, chutnou a zdravou pozorností pro vaše zaměstnance či obchodní partnery. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!