14.8.2019

Co uvařit rychlého k obědu?

Komu by se v dnešní době chtělo postávat v kuchyni a zdlouhavě chystat oběd, když se dopolední čas dá využít o mnoho lépe, obzvláště teď v létě. Zapomeňte na pracné vaření a věnujte svůj čas odpočinku nebo výletu, nebo zkrátka tomu, čemu chcete. Co tedy uvařit rychlého k obědu?

Diana vám poradí, co uvařit rychlého k obědu

Jak trávíte váš čas je na vás a je pravda, že někdy je jenom samotná příprava oběda nebo večeře relaxem. Ale jsou dny, kdy na nějaké kuchtění nemáme čas ani náladu. Pak je tu pro vás Diana, která vám poradí, co uvařit rychlého k obědu.

Snadněji to už snad ani nejde

Rozšířili jsme totiž náš sortiment na prodejnách o zajímavé zboží, díky kterým vykouzlíte snadný oběd nebo večeři. A co je nejlepší? Stačit vám bude jenom pánvička, někdy trošku vody, někdy olej a 10 minut času.

Z čeho můžete vybírat?

Zajímavé jsou Krevety s krůtím masem na kari, Vepřové nudličky Indonésie, Rýže Kari, Rýže indonésie, Zeleninové rizoto, Kuřecí nugetky, Hovězí čevabčiči (96% masa) vhodné i na gril, obalovaný camembert a další zajímavý sortiment, který u nás najdete.

Kde nás najdete?

 

Rozšířili jsme i nabídku zeleninových směsí

Stačí navštívit kamenné prodejny. Nově jsme rozšířili i sortiment zeleninových směsí - WOK, mrkev s bylinkovým máslem a zelenina mrkev s brokolicí. Vše je v sympatickém balení ideálním pro rodinu - 750 g nebo 1 kg.

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám je zodpovíme.