22.5.2019

Bramborové hody v Dianě za pár korun

Těžko si lze představit oblíbenější a častější přílohu než jsou brambory. Získaly si takovou popularitu, že z nich vzešlo obrovské množství různých receptů, takže si je můžete připravit asi na milion a jeden způsob.

Brambory za skvělé ceny

Možná jste si už také všimli, jak hodně vysoko nahoru šla v současné době cena brambor. A proto se Diana rozhodla jít proti proudu, takže na našich prodejnách až do června najdete bramborové přílohy za super ceny.

A co si pro vás Diana připravila?

V naší nabídce najdete brambory v balení 2,5 kg, které jsou mražené a oloupané. Stačí je zmrazené hodit do osolené vody a vařit 20 minut. Výsledek můžete vidět sami.

brambory

Rovněž si nenechte ujít bramborové kostičky – klasické, opečené nebo předsmažené.

Dále v našem sortimentu nechybí:

  • bramborové rosti 1 kg
  • bramborové válečky 1 kg nebo 2,5 kg
  • hranolky 1 kg

Bramborová kaše 1 kg, zde je příprava jednoduchá, stačí dát do mikrovlnné trouby a postupovat dle návodu na etiketě.

Brambory vás zasytí a dodají potřebné živiny

Možná i proto, že se brambory staly tak běžnou součástí našeho jídelníčku, zapomínáme, jak vhodnou potravinou jsou pro naše tělo. Obsahují totiž sacharidy, které nás dokáží zasytit a také velké množství vlákniny a škrobu.

Ani na vitamíny nejsou brambory chudé, najdete v nich A, B1, B2, B6 a velké množství vitamínu C. Rovněž jsou bohatým zdrojem minerálů a stopových prvků – vápník, železo, draslík, hořčík, fosfor, zinek, měď, chrom či sodík.

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, nebo se pro brambory zastavte přímo v jedné z našich prodejen