22.9.2021

Poznejte blíž naši prodejnu ryb v Pečkách

V současné době má Diana 6 kamenných prodejen ryb, které bychom vám rádi postupně představili. Druhou naší nejstarší prodejnou je prodejna ryb v Pečkách, která za dobu své existence prošla řadou změn.

Historie prodejny ryb v Pečkách

V roce 2007 jsme v Pečkách začínali s prodejem rybích specialit z prodejního stánku, který stál v prostorách našeho areálu, později jsme vybudovali na pozemku malou firemní prodejnu ryb. Postupem času byly tyto prostory malé a nevyhovující, a došlo k rozšíření prodejní plochy a tím i nabízeného sortimentu. V současné době zde můžete najít celkem asi 350 položek sortimentu. Je opravdu z čeho vybírat.

Prodejna Pečky 

Důležitost správného skladování

Vzhledem k tomu, že se jedná hlavně o mražený a chlazený sortiment výrobků, je velice důležité jejich skladování. Proto musíme naše chladící a mrazící zařízení, která jsou v provozu 365 dní v roce, po čase obměnit.

Nové mrazící pulty

Nyní došlo na této prodejně ke kompletní výměně mrazících pultů. Některé mrazící pulty
jsou větší a tím i přehlednější. Můžete posoudit sami z přiložených fotografií nebo se přijít přesvědčit sami přímo do prodejny rybích specialit, Tř. 5. května 1082, Pečky, kde se na vás těší naše usměvavé kolegyně.

Nebydlíte nikde poblíž? Navštivte náš e-shop.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.